Lightspeed klantenservice

Als u problemen ondervindt met een functie in de backoffice of een bepaalde functie niet begrijpt, dan kunt u via Help in het meest inker menu naar antwoorden zoeken.

Hoe kunnen wij u helpen?

In de handleiding wordt elke pagina in de backoffice uitgebreid behandeld en in de veelgestelde vragen vindt u vragen die eerder door andere webwinkeliers gesteld zijn. Wellicht is uw vraag dus al beantwoord, zodat u met de handleiding stap voor stap uw probleem kunt oplossen. Via de zoekbalk bovenaan het scherm kunt u zoeken naar het onderwerp waar u een vraag over heeft. Na het klikken op het vergrootglasicoon komt u automatisch uit in de zoekresultaten van de handleiding.

Ticket sturen

1. Klik in het meest linker menu van de backoffice op Help. Op die manier komt u uit op de handleiding waar u zich nu ook bevind.

2. U wordt doorgestuurd naar de handleiding van Lightspeed. Rechts bovenaan staat "Een aanvraag indienen". Klik hierop om doorgestuurd te worden naar het formulier.
  3. Er opent een nieuwe venster waar u een formulier dient in te vullen. Vul deze in zijn geheel in en verstuur het formulier.
Let op! Uw ontvangt het antwoord op het ticket via mail

Wees zo specifiek mogelijk in uw vraagstelling, zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Wilt u bijvoorbeeld meer weten over een bepaalde order? Vermeld dan ook het ordernummer.

Indien u liever telefonisch te woord gestaan wilt worden, kunt u bellen naar het nummer:

Nederlands: +31 20 808 63 58 (direct naar eCom support)