Taken voor jezelf en andere gebruikers

Bij Taken kun je taken aan jezelf of je medewerkers toewijzen. Klik links bovenin het scherm op je naam/shopnaam en vervolgens op Taken.

Klik op Taak toevoegen in de navigatie bovenaan het scherm. Er opent een pop-upvenster waar je een taak kunt aanmaken.

• Titel - vul hier de naam van de taak in, bijvoorbeeld "Product X bestellen bij leverancier Y".
  • Status - selecteer de status van de taak. Ben je klaar met het uitvoeren van een taak, dan kun je de status wijzigen naar opgelost
  • Omschrijving - geef een duidelijke omschrijving van de taak.
  • Toewijzen aan - selecteer de naam van de gebruiker die de taak moet uitvoeren. Je kunt alleen gebruikers selecteren die zijn aangemaakt onder Instellingen > Algemene Instellingen > Gebruikers via het linker menu van de backoffice.
  • Vervaldatum - de datum waarop de taak afgerond moet zijn.
  • Verval tijd - vul hier de tijd in voor wanneer de taak uitgevoerd moet worden. Bijvoorbeeld 1 januari 2019 voor 15:00.
  • Klant, product, order & retour - selecteer hier de optie waar de taak voor aangemaakt is. Moet er een product besteld worden bij de leverancier, dan selecteer je bij Product het product dat besteld moet worden.

Je kunt in het overzicht van taken filteren op status.

Klik op de naam van de taak om deze te bewerken. Er opent een pop-upvenster waarin je de informatie van de taak kunt bekijken en de status wijzigen. Klik op Wijzigen rechts onderin het pop-upvenster om de taak aan te passen. Is de taak niet langer van toepassing, klik dan links onderin het pop-upvenster op Verwijder om de taak volledig te verwijderen.