Van demo naar live [NB]

Lightspeed werkt met 3 verschillende pakketten: Basic, Professional en Advanced. Onder SYSTEEM > Instellingen > ALGEMENE INSTELLINGEN > Uw abonnement vindt u een overzicht van uw pakket. Klik vervolgens op Pakketten vergelijken om voor een overzicht van de verschillende pakketten en voor het kiezen van een abonnement. Voor een uitgebreidere beschrijving verwijzen wij u door naar de Lightspeed website. Let op! Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Stap 1: Pakket kiezen

Heeft u het abonnement gevonden dat bij u past? Dan kunt u via SYSTEEM > Instellingen > ALGEMENE INSTELLINGEN > Uw abonnement in het linker menu klikken op Pakketten vergelijken waar u vervolgens het pakket gaan activeren door te klikken op Kopen

Let op! Bij het kiezen van het pakket en het afronden van alle stappen gaat u akkoord met een jaarlicentie. Dit wil zeggen, dat u een contract afsluit voor minimaal één jaar met een opzegtermijn van een maand.

Stap 2: Gegevens invullen

Voor het contract zijn een aantal gegevens nodig. In deze stap van het proces dienen deze gegevens ingevuld te worden. Deze gegevens komen niet op de facturen naar uw klanten te staan, maar is nodig voor de facturatie van Lightspeed aan u.

BEDRIJFSINFORMATIE

• Bedrijfsnaam – Vul hier uw bedrijfsnaam in zoals bekend bij de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst.
  • Kvk-nummer – Vul hier uw KvK-nummer is. Bent u nog niet in het bezit van een KvK-nummer, dan dient u zich eerst te registreren bij de Kamer van Koophandel.
  • Btw-nummer – Als u zich geregistreerd voor BTW bij de Belastingdienst als ondernemer, ontvangt u een BTW-nummer.
Indien u nog geen KvK-nummer en/of BTW-nummer heeft, vink dan de optie Mijn bedrijf is nog niet geregistreerd aan die onder de bovenstaande invoervelden staat. Omdat uw webwinkel per definitie een handelsoogmerk heeft, betreft dit een overeenkomst op ondernemingsvoorwaarden. U gaat bij het aanvinken van de optie akkoord dat u opereert als ondernemer.
  • Voornaam – vul hier uw voornaam in
  • Achternaam – Vul hier uw (volledige) achternaam in
  • Uw geslacht – selecteer uw geslacht in het drop-downmenu
  • Geboortedatum – vul hier uw geboortedatum in (dd-mm-jjjj)
  • Straatnaam - vul hier de straatnaam van uw kantoor in of huisadres in
  • Huisnummer - vul hier het huisnummer van uw kantoor in of huisadres in
  • Toevoeging - vul hier de toevoeging van het huisnummer in
  • Postcode - vul hier de postcode van uw kantoor in of huisadres in
  • Stad - vul hier de stad van uw kantoor in of huisadres in
  • Kies uw land – kies in het drop-downmenu het juiste land bij het adres.

PAYMENT INFORMATION

• Rekeninghouder – vul hier de naam van de rekeninghouder. Deze dient overeen te komen met de rekeninghouder van het IBAN-nummer.
  • IBAN – vul hier uw IBAN rekeningnummer in, bijvoorbeeld NL99INGB0001234567
  • Swift / BIC - elke bank heeft een bankcodenummer voor internationale betalingen. Buiten Europa wordt deze de Bank Identifier Code (BIC) genoemd. Vul hier de BIC van uw bank in, bijvoorbeeld RABONL2U voor Rabobank.

MET KORTING

Een contract bij Lightspeed is een jaarlicentie. U kunt ervoor kiezen om dit per maand te betalen of in één keer meerdere maanden tegelijk. Wanneer u kiest voor vooruitbetaling, dan zal het volledige bedrag aan het begin van de termijn worden afgeschreven. Als u geen korting wilt, wordt het bedrag maandelijks afgeschreven. In het drop-downmenu kunt u kiezen uit de manier van betalen.

• 12 maanden (5%) – u betaalt uw jaarlicentie in één keer vooruit. Dit scheelt 8% op uw jaarlicentie.
  • 24 maanden (10%) – u kiest ervoor om meteen een contract te sluiten voor 2 jaar. U betaalt deze 2 jaar in één keer met een korting van 16%.

Activeer de checkbox Ik ga akkoord met de doorlopende maandelijkse incasso om de automatische incasso te activeren en vervolgens met de algemene voorwaarden door Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden (PDF) aan te vinken

Om uw jaarlicentie af te ronden dient u eerst nog uw handtekening te plaatsen. U kunt met uw muis uw handtekening plaatsen in het daarvoor bestemde vak. Niet helemaal tevreden? Klik dan op de knop Reset

Controleer al uw gegevens en klik vervolgens rechts bovenin op Bevestigen om de jaarlicentie voor uw pakket te activeren.

Succes met de webwinkel!