Automatische incasso is niet afgeschreven

Controleer wanneer de betreffende factuur is toegevoegd aan uw backoffice door in het linker menu te klikken op SYSTEEM > Instellingen > ALGEMENE INSTELLINGEN > Factuurgegevens > Facturen bekijken. Indien dit minder dan vijf dagen geleden is, moet u nog even geduld te hebben. De verwerking van de automatische incasso kan namelijk vijf dagen in beslag nemen.

Als het langer dan vijf dagen geleden is, dan bestaat de kans dat de automatische incasso niet werkt. Dit kan meerdere oorzaken hebben:

• Uw gegevens zijn niet goed ingevuld. Controleer al uw bankgegevens bij SYSTEEM > Instellingen > ALGEMENE INSTELLINGEN > Factuurgegevens en wijzig uw gegevens waar nodig. U dient een geldig IBAN nummer in te vullen. Controleer daarnaast of de naam ook exact overeenkomt met de naam op uw bankafschriften.
  • Uw bank blokkeert automatische incasso's. Controleer of u uw bank toestemming heeft gegeven voor automatische incasso.