Algemene beheerfuncties in de backoffice [NB]

In de backoffice van uw webwinkel wordt de hoofdnavigatie altijd links weergegeven en de actieknoppen rechts bovenaan de pagina. Zo kunt u snel en gemakkelijk navigeren.

Navigatie en besturing

• Snel menu - het meest linker menu bestaat uit alleen iconen. Hier vindt u onder andere een link naar de handleiding, uw webwinkel en uw activiteiten. De belangrijke knop is echter de zoekfunctie (vergrootglas). Hiermee kunt u heel eenvoudig zoeken binnen uw backoffice.

• Inrichten van de webwinkel - het grote linker menu is de besturing van de webwinkel. Klik op de menu items om het submenu te openen.

• Actieknoppen - rechts bovenin en rechts en links onderin het scherm vindt u de actieknoppen. Denk hierbij aan Add, Cancel, Save en Delete knoppen. Verder vindt u hier eventuele tabs om naar andere pagina's te gaan binnen de backoffice.

• Account - wanneer u links bovenin het scherm op uw naam en shopnaam klikt, dan opent er een drop-downmenu waarin u kunt wisselen van shop, rechtstreeks naar uw account kunt gaan en uitloggen uit de backoffice.

Wat u moet weten

• Switch shop - heeft u meer dan één webwinkel? Dan kunt u tussen de verschillende webwinkels wisselen wanneer u links bovenaan op uw shop klikt en vervolgens in het drop-downmenu op Switch shop.

• Help - hier vindt u de handleiding en kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

• Zoekfunctie - in het meest linkermenu van de backoffice vindt u de zoekfunctie. Met de zoekfunctie kunt u bijna alles vinden in de backoffice. Van hele menu items tot specifieke orders en producten.

• Bulkacties - om het overzicht op de verschillende pagina's te behouden, zijn een aantal functionaliteiten verborgen binnen bulkacties. U vindt de bulkacties links bovenin de tabellen.