Veiligheid binnen uw webwinkel

Uw webwinkel is beveiligd volgens de 256 bit SSL standaard. Een SSL-verbinding is een gecodeerde verbinding tussen de server en bezoekers. Deze SSL-verbinding kunt u eenvoudig herkennen aan de https:// in de URL. Op pagina's waar gegevens beschermd moeten worden, zoals in de checkout, zullen klanten naar https://domeinnaam.webshopapp.com worden geleid. Dit is een beveiligde omgeving.

Lightspeed webwinkels werken allemaal via een beveiligd data-opslagpunt, die gebruik maakt van een beveiligde verbinding met een 256bits SSL certificaat. Alle data-uitwisseling tussen uw webwinkel en de database is versleuteld. Persoonsgegevens, betaalgegevens en alle andere privégegevens van klanten worden versleuteld verzonden of opgeslagen.

Sinds oktober 2016 biedt Lightspeed ook een geheel SSL certificaat aan.