Importwizard: Producten bewerken [NB]

Op deze pagina is een overzicht te zien welke kolommen u kunt koppelen aan de verschillende opties in de backoffice.

Let op! Gebruikt u andere kolomnamen of zitten bepaalde kolommen niet in de importsheet dan kan dit beeld afwijken. De linkerkolom is de kolomnaam in de importsheet, de rechtskolom is de functie in de backoffice.

AANVULLENDE INSTELLINGEN
Gedrag Kies voor Alleen bestaande producten wijzigen in het drop-downmenu wanneer u bestaande producten importeert
Find by Koppel de bewerkte producten aan de producten in de backoffice. Bij het bewerken van producten kunt u deze optie het beste laten staan op Intern_ID.

SET FIELD TYPES
Internal_ID Product - Product ID --> Dit veld verschijnt alleen als u de Internal_ID als kolom heeft toegevoegd. Dit is niet een verplicht veld, maar dit veld kunt u gebruiken om te kunnen sorteren (Groepeer op).
Internal_Variant_ID Variant - Variant ID --> Met de variant id kan je sorteren welke variant het eerste in het dropdownmenu wilt staan indien er meerdere varianten van een product zijn.
Visible Product - Zichtbaarheid
Brand Product - Merk
Supplier Product - Leverancier

Heeft u meerdere talen toegevoegd aan uw backoffice, dan is het rijtje voor talen aangevuld met de andere talen. Voor Engels staat er dus bijvoorbeeld EN_Title_short.

NL_Title_Short Product - Titel - Nederlands
NL_Title_Long  Product - Lange titel - Nederlands
NL_Description_Short Product - Omschrijving - Nederlands
NL_Description_Long Product - Inhoud - Nederlands
NL_Variant Variant - Titel - Nederlands

Price Variant - Prijs
Price_Old Variant - Prijs oud incl
Price_Cost Variant - Kostprijs
Price_Unit Variant - Stukprijs
Unit Variant - Unit measurement
Tax Variant - Belasting

Stock_Track   Variant - Inventory tracking enabled
Stock_Disable_Sold_Out Variant - Inventory allow backorders
Stock_Level Variant - Inventory level
Stock_Alert  Variant - Inventory warning level
Stock_Min Variant - Inventory minimum

Article_Code Variant - Article code
EAN  Variant - EAN
SKU  Variant - SKU
Weight  Variant - Gewicht
Volume  Variant - Volume
Colli  Variant - Colli
Size_X  Variant - Width (Size X)
Size_Y Variant - Hoogte (Size Y)
Size_Z Variant - Diepte (Size Z)
Matrix  Matrix

Data_01  Product - Data 01
Data_02  Product - Data 02
Data_03 Product - Data 03

Varianten
Buy_Min Variant - Minimaal aantal
Buy_Max Variant - Maximaal aantal

NL_Category_1 Product - Categorie 1 - Nederlands
NL_Category_2 Product - Categorie 2 - Nederlands
NL_Category_3 Product - Categorie 3 - Nederlands
NL_Meta_Title Product - Metatitel - Nederlands
NL_Meta_Description  Product - Meta omschrijving - Nederlands
NL_Meta_Keywords  Product - Meta-keywords - Nederlands

Afbeeldingen
Images Product - Afbeeldingen
Tags Product - Tags