Mailinglijsten voor een nieuwsbrief aanmaken

Je kunt een mailinglijst aanmaken door informatie over klanten die zich op jouw nieuwsbrief hebben geabonneerd naar een bestand te exporteren.

1. Ga in je eCom-beheerder naar Marketing> Nieuwsbrief.
  2. Selecteer bovenaan het venster Export abonnees.
  3. Je kunt onmiddellijk naar het exportgebied gaan om het exportbestand te downloaden of je gaat vanuit je eCom-beheerder naar Tools > Exporteren.
  4. Nadat je het bestand hebt gedownload, kun je het naar je e-mailplatform importeren.

De Mailchimp-app installeren

Gebruik de Mailchimp-app om je abonnees en aankoopgedrag automatisch naar Mailchimp te uploaden.

Meer informatie