Hoe de klant contact met u kan opnemen

Het is natuurlijk belangrijk om uw klanten te woord te kunnen staan. Klanten kunnen op twee manieren met u in contact komen, let op: de berichten welke via de webwinkel worden verstuurd naar een e-mailadres moet rechtstreeks gaan er kan geen forward op dat e-mailadres ingesteld staan.

Tickets

Een klant kan via zijn account in uw webwinkel een ticket naar u toesturen. Als de klant zich aanmeldt, vindt hij aan de linkerkant van zijn account een menu. Als hij klikt op Mijn tickets, vindt hij een overzicht met eerdere tickets en hij kan direct een nieuw ticket aanmaken.

De tickets komen bij u binnen onder WINKEL > Klanten > Tickets. Klik op de ticket om deze te lezen en te beantwoorden.

E-mail

Op de klantenservice pagina in uw webwinkel staat een contactformulier. Hier kunnen klanten een bericht sturen naar uw e-mailadres. Het e-mailadres waar het bericht naartoe gestuurd wordt, is het adres dat u heeft ingevuld onder SYSTEEM > Instellingen > ALGEMENE INSTELLINGEN > Bedrijf.

Uitschakelen

U kunt beide opties uitschakelen onder SYSTEEM > Instellingen > ALGEMENE INSTELLINGEN > Algemeen > Geavanceerd.