Klantengroepen [NB]

Om klanten te groeperen dient u eerst een groep aan te maken. Klantengroepen zijn gekoppeld aan Kortingsregels.

1. Ga naar SHOP > Customers via het linker menu van de backoffice en klik rechts bovenin op Customer groups.

2. Klik rechts bovenin het scherm op Add a customer group om een nieuwe groep toe te voegen.
  3. Er opent een pop-upvenster waarin u een naam kunt geven aan de nieuwe groep.

4. Klik rechts onderin het pop-upvenster op Save om de groep aan te maken.

U kunt een groep weer verwijderen door naast de klant op Delete te klikken.

Klanten toevoegen aan een groep

1. Ga naar SHOP > Customers via het linker menu van de backoffice en klik rechts bovenin op Groups.

2. Klik op de groep waar u klanten aan wilt toevoegen.

3. De bewerkingspagina van de groep wordt geopend. Klik op Add a customer om een klant toe te voegen.

4. Er opent een pop-upvenster waarin u de klant kunt selecteren. Gebruik hiervoor het zoekveld of drop-downmenu. Het is niet mogelijk om meerdere klanten tegelijk toe te voegen.

U kunt een klant weer verwijderen door naast de klant op het prullenbakicoon te klikken.