Klantengroepen

Om klanten te groeperen dient u eerst een groep aan te maken. Klantengroepen zijn gekoppeld aan Kortingsregels

1. Ga naar Klanten via het linker menu van de backoffice en klik rechts bovenin op Klantgroepen.

2. Klik rechts bovenin het scherm op Klantgroep toevoegen om een nieuwe groep toe te voegen.
  3. Er opent een pop-upvenster waarin u een naam kunt geven aan de nieuwe groep.

4. Klik rechts onderin het pop-upvenster op Opslaan om de groep aan te maken.

U kunt een groep weer verwijderen door naast de klant op Verwijderen te klikken.

Klanten toevoegen aan een groep

1. Ga naar Klanten via het linker menu van de backoffice en klik rechts bovenin op Klantgroepen.

2. Klik op de groep waar u klanten aan wilt toevoegen.

3. De bewerkingspagina van de groep wordt geopend. Klik op Klant toevoegen om een klant toe te voegen.

4. Er opent een pop-upvenster waarin u de klant kunt selecteren. Gebruik hiervoor het zoekveld of drop-downmenu. Het is niet mogelijk om meerdere klanten tegelijk toe te voegen.

U kunt een klant weer verwijderen door naast de klant op het prullenbak icoon te klikken.