Kassasysteem / POS Systeem[NB]

Lightspeed biedt een eigen integratie met een kassasystemen. Voor een demo en meer informatie kunt u hier terecht: Lightspeed Retail

Heeft u reeds Lightspeed Retail en heeft u hierover vragen? Klik dan hier: Retail Support

Liever een eigen Kassasysteem toevoegen? Via de API is het mogelijk om zelf een kassasysteem te koppelen aan Lightspeed eCom. De API biedt ontwikkelaars de mogelijkheid om een koppeling te maken met een derde partij, in dit geval dus ook een kassasysteem.

Kijk voor meer informatie over het maken van een app via de API in de API documentatie.