Statistieken van producten

Bij het tabblad Info vindt u statistieken van producten. Hoe vaak zijn ze bekeken, verkocht en hoe zijn ze beoordeeld?

Als er op een later tijdstip wijzigingen aan productpagina's moeten worden doorgevoerd, kunt u deze als taken toevoegen aan uw eigen to do-lijstje of dat van een collega.

Daarnaast kunt u een taak toevoegen als er iets aan het product gedaan moet worden op een ander moment. Klik op Taak toevoegen om een taak aan te maken. Er opent een pop-upvenster waarin u de taak kunt beschrijven en toewijzen aan de juiste gebruiker. U kunt de taak afhandelen onder Mijn Account > Taken.