Een eigen order status instellen

1. Ga in het linker menu van uw backoffice naar ALGEMEEN > Instellingen > Workflow in het linker menu van uw backoffice en selecteer het tabblad Order Status.

2. Klik bovenaan uw scherm op de groene plus.
  3. Voer in het pop-upvenster de gewenste status in bij Titel, bijvoorbeeld gereserveerd.

4. Klik op Verzend rechts onderaan uw scherm.
  5. Kies een gewenste kleur voor de order status via de color picker.

De order status toevoegen aan een order

1. Ga naar VERKOOP > Orders in het linker menu en klik de order aan waar de status aan toegevoegd moet worden.

2. U komt terecht op het dashboard van de order. Hier kunt u rechts bovenaan het dashboard de order status instellen. Kies in het drop-downmenu de gewenste status. Dit vak is alleen te zien op het dashboard als u al een order status heeft aangemaakt.

3. Klik rechts onderaan uw scherm op Opslaan & doorgaan.