Geannuleerde orders terugzetten

Wij kunnen geannuleerde orders niet meer terugzetten. Wat u het beste kunt doen, is de geannuleerde order kopiëren.

Ga via VERKOOP > Orders in het linker menu naar de geannuleerde order. Als u deze aanklikt, komt u uit op het dashboard van de order. Klik rechts onderaan op de knop Kopieer order. Er wordt vervolgens een offerte aangemaakt van de order. Deze kunt u met de knop Omzetten naar order onderaan het scherm omzetten van een offerte naar een order. Vervolgens kunt u de order op Betaald en Verzonden zetten conform de originele order.