Pakbon labels printen

U kunt pakbon labels printen door op de order te klikken bij VERKOOP > Orders. Onder het vak met Verzendadres vindt u een vak waar de gekozen verzendmethode wordt aangeven. In dit vak kunt u de pakbon uitprinten door op de knop Print pakbon te klikken.

Labels printen SEOshop verzendmethode

Naast het printen van pakbon labels per individuele order is het ook mogelijk om pakbon labels te printen in bulkactie.

1. Ga naar VERKOOP > Orders
  2. Selecteer alle orders via het vlaggetje linksboven, of selecteer de gewenste orders door op de checkbox (vakje) naast de order te klikken.

3. Ga linksonder naar 'Met geselecteerd
  4. Selecteer nu Print labels: 3x11 (A4 formaat)

Het printen in bulkactie is alleen mogelijk als er gebruik is gemaakt van een verzendmethode die aangemaakt is onder ALGEMEEN > Instellingen > Verzendmethode. Bij intergraties zoals Post NL is dit niet mogelijk.

Labels printen PostNL Integratie

1. Ga in het linker menu naar VERKOOP > Orders
  2. Open de order waarvan u het label wilt printen
  3. Klik bij de verzending op Print etiketten. De naam van deze knop kan afwijken per integratie.