Betaalherinnering sturen naar de klant

Betaalherinneringen worden verstuurd als de status van de klant op Wacht op betaling staat. Wanneer deze automatisch e-mail verstuurd wordt, kunt u zelf instellen.

1. Betaalherinnering_1.png

Ga naar ALGEMEEN > Instellingen > Geavanceerd in het linker menu in uw backoffice en klik op het tabblad Administratie rechts bovenaan het scherm.

2. U kunt vier betaalherinneringen sturen. Klik naast de betaalherinnering op het selectievak om hem te selecteren.

3. Naast elke betaalherinnering ziet u een drop-downmenu, zodat u kunt aangeven wanneer de betaalherinnering verstuurd moet worden. U kunt niet zelf handmatig een periode opgeven, maar kunt alleen kiezen uit het drop-downmenu.
  4. Herhaal dit proces bij de andere betaalherinneringen.
  5. Klik rechts onderaan het scherm op Opslaan.

De betaalherinnering wordt naar de klant gestuurd via mail.

1. Ga naar Dienst > E-mails & teksten in het linker menu van de backoffice.
  2. Klik op E-mail » Order betaalherinnering.
  3. Schrijf de tekst voor de e-mail in het vak Inhoud Nederlands.