Sitemap.xml van uw webwinkel

Het verkrijgen van de sitemap.xml van uw webwinkel is heel eenvoudig.

1. Open een nieuw tabblad in uw browser en vul in de adresbalk uw domeinnaam in, bijvoorbeeld http://domeinnaam.nl.
  2. Klik op Enter om uw webwinkel te openen. Uw browser zal automatisch achter uw domeinnaam een slash (/) plaatsen, zoals http://domeinnaam.nl/.
  3. Het enige wat u nu hoeft te doen is na de slash sitemap.xml te schrijven en op Enter te drukken. Op dat moment zal http://domeinnaam.nl/sitemap.xml in uw adresbalk moeten staan.

4. Het bestand sitemap.xml van uw webwinkel wordt geopend in uw browser.