Gevolg installeren van een nieuw thema

U kunt te allen tijde uw thema veranderen, maar houd wel rekening met de volgende punten:

• Alle instellingen bij ALGEMEEN > Design > Instellingen worden vervangen door de standaardinstellingen van het nieuwe thema. Schrijf daarom alle kleurinstellingen en andere instellingen over, want deze kunt u niet meer herstellen.

• Alles wat in de Template Editor is aangepast zal vedwijnen. De code in de Template Editor wordt namelijk vervangen door de code van het nieuwe thema. Heeft u dus bepaalde codes toegevoegd, sla deze dan van te voren op. De oude code is niet meer te herstellen.

• Als u afspraken heeft gemaakt waarbij u een gratis template bij uw abonnement heeft gekregen, dan moet u ons hiervan op de hoogte brengen wanneer u overstapt naar een betaald thema. Let op! Dit kunnen alleen SEOshop-thema's zijn.
U betaalt alleen voor het thema dat u gebruikt. Had u eerst een thema van €12,50 en stapt u nu over op een thema van €10, dan betaalt u vanaf het installeren van het nieuwe thema €10 in de maand.