Mobile commerce installeren

Bij SEOshop kunt u zelf gratis uw mobiele webwinkel activeren. Ga in het linker menu naar ALGEMEEN > Design > Mobile Commerce, vink de optie Actief aan en configureer de bijbehorende instellingen.

Let op! heeft u een responsive design activeer dan niet de Mobile Commerce onder ALGEMEEN > Design

Mobile commerce
Actief Activeer de status om de mobiele versie van uw webwinkel te activeren.
Afbeeldingen
Icoon Dit is het icoon dat gebruikt wordt wanneer klanten een app van uw webwinkel maken. Hier kunt u bijvoorbeeld uw logo uploaden.
Startup afbeelding Dit is de afbeelding die getoond wordt voordat uw webwinkel op een mobiele telefoon wordt geopend.

Kleuren
Navigatiebalk Dit is de kleur van de balk bovenaan de pagina, waarin onder andere het winkelwagen-icoon staat.
Toolbalk In deze balk staat uw navigatie. Hier vindt u de menu-items Aanbevolen, Nieuwste en Populair.
Sidebar De sidebar wordt aan de linkerkant getoond wanneer klanten op de knop links bovenaan het scherm van hun mobiele telefoon klikken.
Titels Dit is de kleur van de titels van uw producten
Teksten Dit zijn de tekstkleuren
Prijzen Dit is de kleur die gebruikt wordt voor het tonen van prijzen
Knoppen Dit is de kleur van de knop In winkelwagen die onder uw producten wordt getoond.
Achtergrond Dit is de achtergrondkleur van uw mobiele webwinkel
Gebruik header De header is de titel van uw webwinkel. U kunt er hier voor kiezen om deze wel of niet te tonen in uw mobiele webwinkel.
Header Hier kunt u een afbeelding uploaden die bovenaan uw pagina wordt getoond.

Instellingen
Omvatten aangepast custom.css Bewerk de mobiele webwinkel met behulp van Aangepaste CSS. Heeft u hier geen verstand van, dan raden wij aan dit niet zelf te doen.
Gebruik header Gebruik de header van uw webwinkel in de mobiele versie
Toon categorie nummers Toon categorie nummers naar de categorie namen in het menu
Toon aanbiedingen Toon de optie Aanbiedingen in het menu. Deze pagina laat alle producten zien waar een oude prijs aan is toegevoegd in het tabblad Prijs en voorraad, (te bereiken via CATALOGUS > Producten in het linker menu en te klikken op het gewenste product).
Laat merken Laat de optie Merken zien in het menu. Dit geeft een overzicht met alle merken waar producten aan gekoppeld zijn.
Show tags Laat de optie Tags zien in het menu. Dit geeft een overzicht met alle tags waar producten aan gekoppeld zijn.
Toon alle producten Laat de optie Alle producten zien in het menu. Dit geeft een overzicht met alle producten in uw gehele webwinkel.
Toon headlines Laat de headlines (slider) zien in de mobiele versie. U kunt speciale mobile headlines toevoegen via Algemeen > Design > Headlines in het linker menu. Klik op de gewenste headline.
Header Voeg een header toe in speciale mobiele formaten(320pixels bij 60 pixels) door op wijzig te klikken
Voorpagina Selecteer de optie Producten als u de producten die u heeft toegevoegd via ALGEMEEN > Design > Producten voorpagina in het linker menu op de homepage wilt laten zien. Kies categorieën als u de categorieën die u heeft toegevoegd via ALGEMEEN > Design > Categorieën voorpagina in het linker menu op de homepage wilt laten zien. Beide opties kiezen is niet mogelijk

Let op! Deze optie is niet nodig bij een responsive design. De responsive thema's zijn:
  • AmaSEO - OOSEOO
  • Blueprint - Crivex
  • Conform - SEOshop
  • Delta Responsive - eFusion
  • DG Responsive - DG Solutions
  • Dresser Responsive - SEOshop
  • Essentials - Webdinge
  • Flat Responsive - SEOshop
  • Fushion - eFushion
  • Instijl media theme deluxe - Instijl Media
  • SEOMatic Responsive - OOSEOO
  • The Bridge - Brothers Media