Webwinkel weergave Mobiele apparaten

Bij SEOshop kunt u de speciale mobiele versie van uw backoffice activeren. Dit kunt u doen via ALGEMEEN > Design > Mobile commerce in het linker menu van uw backoffice. Vink de checkbox naast Actief aan om de mobiele versie te activeren en uw webwinkel gebruiksvriendelijk voor mobiele apparaten te maken.

Let op! Dit betreft alleen smartphones. Vanwege de schermgrootte tonen tablets de normale webwinkel interface.

Daarnaast vindt u via ALGEMEEN > Design > Theme store in het linker menu van de backoffice een aantal responsive designs. De lay-out van deze designs past zich automatisch aan aan de grootte van het scherm, ook bij tablets.

Responsive

Let op! heeft u een responsive design activeer dan niet de Mobile Commerce onder ALGEMEEN > Design

Responsive thema's in de Theme Store:

• AmaSEO - OOSEOO
  • Blueprint - Crivex
  • Conform - SEOshop
  • Delta Responsive - eFusion
  • DG Responsive - DG Solutions
  • Dresser Responsive - SEOshop
  • Essentials - Webdinge
  • Flat Responsive - SEOshop
  • Fushion - eFushion
  • Instijl media theme deluxe - Instijl Media
  • SEOMatic Responsive - OOSEOO
  • The Bridge - Brothers Media

Desktop

Mobiel

Mobile_6.png  Mobile_5.png

Let op! Bij het wisselen van thema komen alle instellingen onder ALGEMEEN > Design > Instellingen en ALGEMEEN > Design > Template editor te vervallen. Sla deze instellingen en wijzingen dus eerst op voor u een nieuw thema installeert.