SEOshop klantenservice

Als u problemen ondervindt met een functie in de backoffice of een bepaalde functie niet begrijpt, dan kunt u via MIJN ACCOUNT > Klantenservice in het linker menu naar antwoorden zoeken.

Hoe kunnen wij u helpen?

In de handleiding wordt elke pagina in de backoffice uitgebreid behandeld en in de veelgestelde vragen vindt u vragen die eerder door andere webwinkeliers gesteld zijn. Wellicht is uw vraag dus al beantwoord, zodat u met de handleiding stap voor stap uw probleem kunt oplossen. Via de zoekbalk bovenaan het scherm kunt u zoeken naar het onderwerp waar u een vraag over heeft. Na het klikken op het vergrootglasicoon komt u automatisch uit in de zoekresultaten van de handleiding.

Ticket sturen

Vanaf 2/6 is het niet meer mogelijk om een ticket aan te maken via de backoffice van SEOshop. Om een ticket in te sturen, volgt u vanaf morgen de volgende stappen:

1. Klik in het linker menu van de backoffice op Mijn account > Klantenservice. Op die manier komt u uit op de handleiding waar u zich nu ook bevind.

2. U wordt doorgestuurd naar de handleiding van SEOshop. Rechts onderaan staat een blauwe knop met de tekst “Help”. Klik hierop.

3. Er opent een pop-upvenster. In de zoekbalk kunt u het onderwerp invoeren van uw ticket, bijvoorbeeld “verzendmethode”.

4. Er worden automatisch helpartikelen gezocht die passen bij het onderwerp. Staat uw antwoord niet tussen de gevonden artikelen? Klik kan rechts onderaan op “Stuur ons een bericht”. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een antwoord sturen op het door u ingevulde e-mailadres.

Let op! Uw ontvangt het antwoord op het ticket via mail

Wees zo specifiek mogelijk in uw vraagstelling, zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn. Wilt u bijvoorbeeld meer weten over een bepaalde order? Vermeld dan ook het ordernummer.

Indien u liever telefonisch te woord gestaan wilt worden, kunt u bellen naar het nummer +31(0) 20 820 23 91. Kies dan voor optie 1 Support of optie 2 voor Sales.

U kunt nog tijdelijk uw oude berichten terug zien door links bovenin het scherm te klikken op inbox.

Let op! Reageren of een nieuw ticket aanmaken is snel niet meer mogelijk. Dit gaat via het nieuwe systeem. Wij raden wel aan om de tickets die ze willen houden extern op te slaan want uiteindelijk gaat deze optie ook verdwijnen zodat we 100% over zijn. Zijn er nog lopende tickets, dan zullen wij die oppakken op het moment dat er een passend antwoord voor is. In dat geval maken bij een nieuw ticket voor u aan.

Mocht u toch willen reageren op een bestaand ticket dan raad ik aan om of de geschiedenis over te nemen of in het nieuwe ticket aan te geven om welk onderwerp het gaat en dat het een lopend ticket is. Wij kunnen het nog op blijven zoeken in de backoffice tot alles 100% is opgelost.