Inloge-mail van de backoffice wijzigen

Hoofdgebruiker

Als u hoofdgebruiker bent van de webwinkel, dan is het voor u niet mogelijk om uw inlog-e-mail te wijzigen. SEOshop kan dit voor u wijzigen. Stuur een ticket naar de klantenservice van SEOshop via MIJN ACCOUNT > Klantenservice.

Geen hoofdgebruiker

Als u geen hoofdgebruiker bent, dan kan het e-mailadres op twee manieren worden aangepast. De hoofdgebruiker kan via ALGEMEEN > Instellingen > Gebruikers in het linker menu andere gebruikers verwijderen door te klikken op de rode min naast de betreffende gebruiker.

U kunt een nieuwe gebruiker aanmaken door te klikken op de groene plus bovenin het scherm en vervolgens een nieuw e-mailadres in te voeren. Let op! Dit moet een uniek e-mailadres zijn. Er kunnen niet 2 gebruikers met hetzelfde e-mailadres worden aangemaakt.

De tweede optie is een ticket sturen naar de klantenservice van SEOshop via MIJN ACCOUNT > Klantenservice in het linker menu.