Importwizard: Producten bewerken

Op deze pagina is een overzicht te zien welke kolommen u kunt koppelen aan de verschillende opties in de backoffice.

Let op! Gebruikt u andere kolomnamen dan kan dit beeld afwijken. Klik hier voor uit uitleg van de verschillende kolommen in de importsheet.

Match op   Koppel de bewerkte producten aan de producten in de backoffice. Bij het bewerken van producten kunt u deze optie het beste laten staan op Intern_ID.
 Column Met de variant id kan je sorteren welke variant het eerste in het dropdownmenu wilt staan indien er meerdere varianten van een product zijn (zie voorbeeldsheet). Selecteer bij Colo
Algemeen
Zichtbaar Visible
Standaardwaarde Laat deze functie altijd op "Gebruik standaard waarde" staan
Merk Brand
Leveranciers Suppliers

Heeft u meerdere talen toegevoegd aan uw backoffice, dan is het rijtje voor talen aangevuld met de andere talen. Voor Engels staat er dus bijvoorbeeld EN: Title_short.

Talen
NL: Title_Short NL_Title_Short
NL: Title_Long NL_Title_Long
NL: Description_Short NL_Description_Short
NL: Description_Long NL_Description_Long
NL: Meta_Title NL_Meta_Title
NL: Meta_Description NL_Meta_Description
NL: Meta_Keywords NL_Meta_Keywords
NL: Canonical_Url NL_Canonical_Url

Prijs
Prijs Price
Belasting Tax
Belastingwetgeving -----
Price Old Price_Old
Prijs Cost Price_Cost
Prijs per eenheid Price_Unit
Eenheid Unit

Details
Article code  Article_Code
EAN  EAN
SKU  SKU
Gewicht  Weight
Volume  Volume
Colli  Colli
Size X  Size_X
Size Y  Size_Y
Size Z  Size_Z
Matrix  Matrix
Data 01  Data_01
Data 02  Data_02
Data 03 Data_03
Voorraadbeheer  Stock_Track
Disable if sold out  Stock_Disable_Sold_Out
Aantal op voorraad  Stock_Level
Melding wanneer aantal onder  Stock_Alert
Minimaal aantal op voorraad  Stock_Min

Afbeeldingen
Remove Images Als u een export maakt dan exporteert het systeem ook de afbeelding. Als u de afbeeldingen dan weer importeert staan er dubbele afbeeldingen in. Deze worden niet vervangen. Remove existing images is een optie die u kan aanvinken bij het importeren van een sheet om dubbele afbeeldingen te voorkomen. Indien u de rij images op negeer (-----) heeft staan, moet u deze functie uitgeschakeld laten om te voorkomen dat alle afbeeldingen verdwijnen uit de webwinkel. Vink deze optie alleen aan als u daadwerkelijk de afbeeldingen wilt vervangen! Eenmaal verwijderd kunnen wij de afbeeldingen niet meer terughalen.
Afbeeldingen Images. Let op! Gebruik deze optie alleen als u nieuwe afbeeldingen wilt toevoegen. Blijven de afbeeldingen hetzelfde? Laat deze optie dan op ----- staan.
Afbeelding 1/2/3 Afbeeldingen worden gescheiden door middel van komma in de import sheet. Het is eventueel mogelijk om ze in 3 aparte kolommen te zetten. In dat geval kunt u zelf kolommen aanmaken en deze een naam geven.
Tags Tags

Varianten
NL: Variant NL_variant