Importwizard: Nieuwe producten

Op deze pagina is een overzicht te zien welke kolommen u kunt koppelen aan de verschillende opties in de backoffice.

Let op! Gebruikt u andere kolomnamen dan kan dit beeld afwijken. Klik hier voor uit uitleg van de verschillende kolommen in de importsheet.

"Let op. Wij hebben interne ID's gevonden in uw csv bestand. Indien u bestaande producten wenst te updaten klik hier." De Internal_ID wordt bij het bewerken van producten gebruikt om de import te koppelen aan bestaande producten. Bij een sheet voor nieuwe producten kunt u ze gebruiken om te groeperen. Deze melding is puur bedoelt om te voorkomen dat u nieuwe producten importeert terwijl u eigenlijk producten wilt bewerken.
Algemeen
Zichtbaar Visible
Standaardwaarde Laat deze functie altijd op "Gebruik standaard waarde" staan
Merk Brand
Leveranciers Suppliers

Heeft u meerdere talen toegevoegd aan uw backoffice, dan is het rijtje voor talen aangevuld met de andere talen. Voor Engels staat er dus bijvoorbeeld EN: Title_short.

Talen
NL: Title_Short NL_Title_Short
NL: Title_Long NL_Title_Long
NL: Description_Short NL_Description_Short
NL: Description_Long NL_Description_Long
NL: Meta_Title NL_Meta_Title
NL: Meta_Description NL_Meta_Description
NL: Meta_Keywords NL_Meta_Keywords
NL: Canonical_Url NL_Canonical_Url

Prijs
Prijs Price
Belasting Tax
Belastingwetgeving -----
Price Old Price_Old
Prijs Cost Price_Cost
Prijs per eenheid Price_Unit
Eenheid Unit

Details
Article code  Article_Code
EAN  EAN
SKU  SKU
Gewicht  Weight
Volume  Volume
Colli  Colli
Size X  Size_X
Size Y  Size_Y
Size Z  Size_Z
Matrix  Matrix
Data 01  Data_01
Data 02  Data_02
Data 03 Data_03
Voorraadbeheer  Stock_Track
Disable if sold out  Stock_Disable_Sold_Out
Aantal op voorraad  Stock_Level
Melding wanneer aantal onder  Stock_Alert
Minimaal aantal op voorraad  Stock_Min

Varianten
Groepeer op Deze optie kunt u zelf bepalen. Als u de voorbeeldsheet heeft gebruikt, dan moet u groeperen op Internal_ID. "Groeperen op" betekent dat het systeem kijkt naar de inhoud van de kolommen en zo bepaalt welk product nieuw is en welk product een variant van een ander product.
Minimum quantity per order Buy_Min
Maximum quatity per order Buy_Max
NL: NL_Variant NL_Variant

Categorieën
NL: Google_Category Dit veld is niet standaard toegevoegd in de importsheet maar kan eventueel door toegevoegd worden met een door u gekozen naam.
NL: Categorie 1 NL_Category_1
NL: Categorie 2 NL_Category_2
NL: Categorie NL_Category_3

Afbeeldingen
Afbeeldingen Images
Afbeelding 1/2/3 Afbeeldingen worden gescheiden door middel van komma in de import sheet. Het is eventueel mogelijk om ze in 3 aparte kolommen te zetten. In dat geval kunt u zelf kolommen aanmaken en deze een naam geven.

Varianten
NL: Variant NL_variant

Other
Tags Tags