Klantengroepen maken

Om klanten te groeperen dient u eerst een groep aan te maken. Deze kunt u aanmaken onder VERKOOP > Klanten > Tabblad Groepen. Klik hier op de groene plus-knop bovenaan het scherm om een nieuwe groep aan te maken.

De volgende stap is het koppelen van een klant aan een groep. Dit kan op twee manieren:

Klanten toevoegen aan een groep

1. Ga naar VERKOOP > Klanten > Tabblad Groepen

2. Klik op de groep waar u klanten aan wilt toevoegen
  3. Klik rechts bovenaan het scherm op het tabblad Klanten

4. Voeg klanten toe door op de groene plus-knop bovenaan het scherm te klikken. Er opent een pop-up venster met daarin een dropdown menu. U kunt uw klanten één voor één toevoegen.

Groep toevoegen aan een klant

1. Ga naar VERKOOP > Klanten
  2. Klik op de klant die u wilt toevoegen aan een groep.

3. U komt op het tabblad Algemeen terecht. Hier kunt u de groepen aanvinken waar u uw klant aan wilt toevoegen.

of

1. Ga naar VERKOOP > Klanten
  2. Klik op de klant die u wilt toevoegen aan een groep

3. Klik op het tabblad Groepen. Voeg een groep toe door op de groene plus-knop bovenaan het scherm te klikken. Er opent een pop-up venster met daarin een dropdown menu. U kunt de groepen nu één voor één toevoegen.