Niet meer inloggen webmail

U heeft een forward ingesteld onder ALGEMEEN > Instellingen > E-mails & Domeinen > E-mails in het linker menu. Op het moment dat u een forward instelt, wordt de webmail geblokkeerd. U kunt niet meer inloggen. Als u weer gebruik wilt maken van de webmail, dan dient u de forward eruit te halen.

Forward ingesteld, webmail kan niet gebruikt worden

Juiste instelling om webmail te gebruiken

Als u de forward laat staan en toch wilt antwoorden vanuit uw SEOshop mail, stel dan een alias in bij het forward e-mailadres. Stuurt u bijvoorbeeld de info@domeinnaam.nl door naar uw persoonlijke gmail account, dan stelt u de alias in bij uw gmail. Hoe u een alias moet toevoegen, hangt af per e-mailprovider.

Voor een uitleg over hoe u een alias moet instellen, verwijzen wij u door naar de support pagina's en/of klantenservice van de desbetreffende provider, bijvoorbeeld Hotmail. Mocht u hier alsnog niet uitkomen, neem dan contact op met de klantenservice van SEOshop via MIJN ACCOUNT > Klantenservice in het linker menu van de backoffice.