Review widget plaatsen

U dient eerst de code van bijvoorbeeld Kiyoh(NL) of Trusted shops te krijgen. Als u deze code heeft ontvangen, dan kunt u deze plakken bij ALGEMEEN > Instellingen > Javascript in het linker menu van uw backoffice. De code komt dan helemaal rechts onderaan uw pagina's te staan.

Voorbeeld widget Kiyoh

<iframe scrolling="no" src="https://www.kiyoh.nl/widget.php?company=0000" width="210" height="175" border="0" frameborder="0"></iframe>

Voorbeeld widget Trusted Shops

<script type="text/javascript">
(function () {
var _tsid = 'XX00X000X0000X0000XXX00X0C000XXX0';
_tsConfig = {
'yOffset': '0', /* offset from page bottom */
'variant': 'reviews', /* text, default, small, reviews, custom, custom_reviews */
'customElementId': '', /* required for variants custom and custom_reviews */
'trustcardDirection': '', /* for custom variants: topRight, topLeft, bottomRight, bottomLeft */
'customBadgeWidth': '', /* for custom variants: 40 - 90 (in pixels) */
'customBadgeHeight': '', /* for custom variants: 40 - 90 (in pixels) */
'disableResponsive': 'false', /* deactivate responsive behaviour */
'disableTrustbadge': 'false' /* deactivate trustbadge */
};
var _ts = document.createElement('script');
_ts.type = 'text/javascript';
_ts.charset = 'utf-8';
_ts.async = true;
_ts.src = '//widgets.trustedshops.com/js/' + _tsid + '.js';
var __ts = document.getElementsByTagName('script')[0];
__ts.parentNode.insertBefore(_ts, __ts);
})();
</script>

Trusted shops in meerdere webwinkels

Mocht Trusted shop geen beoordelingsaanvraag kunnen sturen, dan kan het zijn dat de Trusted Shops niet de juiste informatie ontvangt. Dit kan veroorzaakt worden door het gebruik van andere functionaliteiten op het platform. Geef bij Trusted Shops door dat u gebruik maakt van SEOshop. U ontvangt een e-mailadres van Trusted Shops die u kunt plaatsen via ALGEMEEN > Instellingen > Geavanceerd > Feedback URLS in het linker menu.

Review widget op een specifieke locatie

Wilt u liever zelf de locatie van de widget bepalen, dan kan dat door de code van de widget in de Template Editor te plaatsen via ALGEMEEN > Design > Template editor in het linker menu van uw backoffice. Houd er wel rekening mee dat u na het activeren van de Template Editor geen updates voor het template meer ontvangt.

Let op! Om gebruik te maken van de Template Editor heeft u kennis en ervaring met HTML en CSS nodig. Als u hier geen ervaring mee heeft, raden we u aan om een expert in te schakelen. Het aanpassen van de code van uw webwinkel zonder de benodigde expertise kan serieuze consequenties hebben.

Review app

Naast de standaard integraties onder Algemeen > Instellingen bieden wij apps aan voor reviews. Denk hierbij aan de Feedback company, Yotpo en Klantenscores.nl. Kijk voor meer informatie over het toevoegen van een widget in de webwinkel in de documentatie van de desbetreffende app.