Daisycon

Daisycon is met 70.000 websites en ruim 1750 adverteerders het grootste affiliate netwerk van Nederland. Aan de hand van affiliate marketing, lead generation en CPC advertising helpt het bedrijf adverteerders hun online marketingdoelstellingen te behalen. Dit doet Daisycon samen met ruim 36.000 publishers (websitebeheerders) die ze ondersteunen bij het maximaliseren van hun inkomsten uit e-mailbestanden en websites.

U kunt Daisycon activeren onder ALGEMEEN > Instellingen > Affiliate > Daisycon. Van Daisycon krijgt u de gegevens die u bij Submerchant ID, Affiliate description, merchant description dient in te vullen.