Tradetracker

Met TradeTracker kunt u op basis van pay-for-performance adverteren. Dat betekent dat u vooraf doelstellingen afstemt met de partij die uw advertenties toont en alleen betaalt wanneer die doelstellingen behaald worden. TradeTracker wordt gebruikt door adverteerders (merchants) en publishers (affiliates). Wanneer u gebruik maakt van TradeTracker kunt u zelf nauwkeurig meten of uw doelstellingen behaald worden.

Voor meer inhoudelijke informatie over TradeTracker verwijzen we u naar de website van TradeTracker.

Wanneer u een account bij TradeTracker heeft, gaat u naar ALGEMEEN > Instellingen > Affiliate > TradeTracker om Tradetracker in uw backoffice te activeren. Hier kunt u bij Campaign ID en Product ID ook gegevens uit TradeTracker invullen waarmee u conversies kunt meten.

Let op! De TradeTracker-integratie van SEOshop werkt slechts voor een land/campagne. Heeft u dus een winkel in meerdere talen, dan kunt u met deze module slechts een campagne runnen, tenzij u per taal een winkel heeft.