Redenen en acties voor retouren creëren

Wanneer een klant een product retourneert, kun je de klant vragen om de reden te specificeren en kun je de vervolgacties bepalen.

Een klant kan bijvoorbeeld een T-shirt retourneren, omdat het te klein is. In deze situatie is de reden van de retou Verkeerde maat en de vervolgactie is omruilen voor een andere maat.

Een retourreden en een actie aanmaken

1. In het linker menu van de backoffice ga je naar Orders > Retouren.
  2. Klik op Retourredenen wijzigen of toevoegen of Retouracties wijzigen of toevoegen

3. Klik op Reden toevoegen of actie toevoegen en specificeer een reden of een actie, zoals Verkeerde maat of Omruilen voor een andere maat.