Verbinden met Kieskeurig.nl

Kieskeurig.nl is de grootste onafhankelijke vergelijkingssite van Nederland en wordt dagelijks door ruim 150.000 consumenten bezocht. Uw webwinkel moet minimaal een jaar staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en de webshop moet minimaal zes maanden live staan.

Kijk voor meer informatie voor het aansluiten van uw webwinkel bij Kieskeurig om de informatiepagina van Kieskeurig.

U vindt de feeds voor Kieskeurig in uw backoffice onder Instellingen > Feeds > Kieskeurig instellen.