Verbinden met Vergelijk.nl

Vergelijk.nl is een van de marktleiders op het gebied van prijs- en productvergelijking. Naast Nederland is Vergelijk.nl actief in België, Finland en Frankrijk en heeft in Nederland alleen al tussen de 90.000 en 120.000 unieke bezoekers per dag. Kijk voor meer informatie op Vergelijk.

De feedlink die u nodig heeft om Vergelijk.nl te activeren vindt u in de backoffice onder INSTELLINGEN > WEBSITE-INSTELLINGEN > Feeds > Vergelijk.