Merkkolomtitels

In deze tabel vind je alle merkinformatie die je kunt exporteren. Dit is handig bij het maken van je werkblad voor Merken importeren.

Kol.
#
Groep Kolom
naam
Suggesties voor het in kaart brengen van de kolommen bij import
01 Onbewerkbaar Brand Internal ID
02 Nieuwe merkdetails Brand name Merk - Titel
03 Nieuwe merkdetails Description Merk - Beschrijving - X taal
04 Onbewerkbaar Slug
05 Onbewerkbaar Brand image

Kolom titelbeschrijvingen

De titelbeschrijvingen van de kolommen zijn gegroepeerd op basis van gelijkenis, zodat ze gemakkelijk te begrijpen zijn. Als je van plan bent om een van de kolomtitels in een groep te importeren, kun je overwegen om ook de rest van de groep te importeren, aangezien de informatie gerelateerd is.

Nieuwe merkdetails

• Brand name - De naam van het merk die zichtbaar is voor klanten.
    • Het webadres van het merk (URL-slug) wordt bepaald door de merknaam.
  • Description - Waar je het merk aan je klant kunt beschrijven.
    • HTML-inhoud wordt ondersteund voor extra opmaak.
    • Je kunt verschillende talen importeren door de juiste taalcode te selecteren. Zie de taaltabel voor meer informatie.

Onbewerkbaar

• Brand Internal ID - De interne ID van een merk.
    • Interne ID's zijn 7-cijferige nummers die in de adresbalk na uw-domein/admin/merken/merken/ worden gevonden.
  • Slug - Het webadres van een specifiek merk.
    • Zodra hij aangemaakt is, kan de URL-slug niet meer bewerkt worden. Om de URL te wijzigen maak je een nieuw merk aan of importeer je een nieuw merk.
  • Brand image - De afbeelding van het merk.
    • Kan niet worden bewerkt met behulp van de Import-tool en moet handmatig worden bewerkt.