Het weergeven van slechts één maat en kleur op de productpagina

Gebruik de instelling Varianten tonen: Altijd om een product weer te geven met slechts één variant op de productpagina. Maten en kleuren worden in Lightspeed eCom gezien als varianten. Je kunt elke variant van een product kiezen, je bent niet beperkt tot alleen maten en kleuren

Het tonen van producten met slechts één variant heeft de volgende gebruiksdoeleinden:

• Dit toont de laatst overgebleven variant Wanneer je nog maar één variant van een product hebt en de andere varianten zijn verwijderd van eCom, is het handig om de titel van de variant weer te geven op de productpagina. Bijvoorbeeld: Maak een keuze: Small - $ 14,99
  • Dit toont aanvullende productinformatie Het is ook handig om de titel van de variant weer te geven wanneer deze meer informatie over het product verstrekt. Bijvoorbeeld, als je twee dezelfde laptops verkoopt als individuele producten. Het enige verschil tussen de twee laptops is de schermgrootte. In plaats van dat je de schermgrootte toevoegt aan de titel van de laptop, kun je deze ook toevoegen aan de naam van de variant. Bijvoorbeeld: Maak een keuze: 17" - $ 499,99

BELANGRIJK: Het altijd tonen van varianten wordt alleen aanbevolen wanneer de meeste van je producten meer dan één variant hebben. Een product zonder varianten heeft nog steeds eenStandaard variant die wordt getoond op de productpagina‘s.

Dit toont de standaard variant op de productpagina.

Instructies

1. Log in op je eCom-backoffice en klik op Instellingen.
  2. Klik op Geavanceerd onder de kolom Algemene instellingen.
  3. Scrol naar de onderkant van de sectie WINKEL en selecteer Altijd in het vervolgkeuzemenu met de naam Varianten tonen.
  4. Klik op Opslaan.

Dit toont de instelling voor 'Varianten tonen' in het scherm Geavanceerde instellingen