Kortingscodes maken voor specifieke producten of categorieën

Je kunt ervoor zorgen dat een kortingscode alleen wordt toegepast op producten binnen een specifieke categorie of voor specifieke producten zelf. Alle producten en categorieën kunnen standaard worden afgeprijsd met behulp van een kortingscode.

1. Ga in je eCom-beheerder naar Marketing.
    Geeft een pijl weer die over 'Marketing' zweeft in het hoofdmenu van de eCom-beheerder.
  2. Selecteer Wijzigen op de relevante kortingscode of maak een nieuwe aan.
    Geeft een pijl weer die over de knop 'Wijzigen' zweeft.
  3. Bijna onderaan de pagina zoek je Korting toepassen op en selecteer je een van de beschikbare opties.
    Geeft een pijl weer die over het menu met alle producten en categorieën zweeft.
  4. Scrol omlaag en selecteer Producten selecteren en/of Categorieën selecteren.
    Geeft de knoppen Producten selecteren en Categorie selecteren weer met pijlen.
  5. Klik op Kies om de product(en) en/of categorie(ën) te specificeren.
    Geeft een pijl weer die over de knop 'Kies' zweeft
  6. Wanneer je klaar bent, sluit je het menu door de X rechtsboven in het menu te selecteren.
    Geeft een pijl weer die over de x-knop zweeft
  7. Selecteer Opslaan.
    Geeft een pijl weer die over de knop 'Opslaan' zweeft.

Beschikbare opties

• Geselecteerde producten - De kortingscode wordt alleen op de geselecteerde producten toegepast.
  • Geselecteerde categorieën - De kortingscode wordt alleen op de geselecteerde categorieën toegepast.
  • Geselecteerde producten categorieën - De kortingscode wordt alleen op de geselecteerde producten en categorieën toegepast.