De juridische modus op streng zetten

Je kunt eCom-winkels toestaan om te voldoen aan de Duitse e-commercewetgeving.

1. Selecteer Checkout > Configuratie in je eCom-beheerder.
  2. Stel in het gedeelte GEAVANCEERDE INSTELLINGEN de Juridische modus in op Streng.
  3. Selecteer Opslaan.

Details

Om te voldoen aan de Duitse commerciële wetgeving, zijn de volgende wijzigingen aangebracht aan je eCom-winkel:

• Op de meeste plaatsen in je eCom-winkel waar een prijs wordt getoond, wordt nu een asterisk * weergegeven naast de prijs. Daaronder worden de aanvullende kosten aangegeven als gevolg van belastingen of verzending. Bijvoorbeeld: Incl. btw of Excl. btw of Excl. verzendkosten. Verzendkosten linken vaak naar de verzendpagina van je eCom-winkel.
  • In je winkelwagen wordt het volledige adres van je bedrijf weergegeven. Excl. extra doorstuurkosten wordt ook weergegeven.
  • Voor elk product in de winkelwagen en op de verlanglijst van je klant wordt het gewicht en de afmeting weergegeven.
  • In je checkout wordt de prijs per eenheid weergegeven indien beschikbaar. Als je de standaardcheckout gebruikt, wordt een bericht bovenaan weergegeven: Je persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de verwerking van je order. Voor meer informatie over de vertrouwelijkheid van je gegevens, raadpleeg je ons Privacybeleid. Privacybeleid linkt naar de betreffende pagina van je eCom-winkel.
  • Aan het einde van je checkout en tijdens de registratie, kunnen klanten zich abonneren op je nieuwsbrief. Daar wordt het volgende aan toegevoegd: (Je kunt je te allen tijde afmelden) Voor meer informatie lees je onze algemene nieuwsbriefvoorwaarden. Algemene nieuwsbriefvoorwaarden linken naar de betreffende pagina op je website.
  • Aan het einde van je checkout en tijdens de registratie kunnen klanten akkoord gaan met je servicevoorwaarden. Daar wordt het volgende aan toegevoegd: ...en bevestig dat ik de disclaimer heb gelezen. Disclaimer linkt naar de betreffende pagina van je eCom-winkel.
  • Op je klantenregistratiepagina wordt een link getoond: Registratie-informatie. Als je deze selecteert, wordt een pop-up weergegeven waarin klantenaccounts worden uitgelegd en hoe je deze kunt verwijderen:
    Door een klantenaccount aan te maken, worden je gegevens automatisch toegevoegd aan elke order in het orderformulier. Je hebt altijd de optie om je account te verwijderen. Neem rechtstreeks contact met ons op, zodat we je account kunnen verwijderen.