Afbeelding toevoegen aan een product [NB]

Goede productfoto's zijn essentieel voor het succes van uw webwinkel. Zorg ervoor dat ze scherp en visueel aantrekkelijk zijn, dit vergroot uw kansen op het creëren van omzet. Besteed daarom voldoende aandacht aan het selectieproces. Gebruik bij voorkeur vierkante en/of rechthoekige afbeeldingen met een zo hoog mogelijke resolutie. Dit zorgt voor betere resultaten als klanten op producten inzoomen en het biedt u de mogelijkheid om uw assortiment optimaal te presenteren.

Aarzel niet om uw leveranciers om nieuwe foto's te vragen indien de aangeleverde afbeeldingen niet voldoen aan uw kwaliteitsmaatstaven.

Afbeelding toevoegen

U kunt maximaal 10 afbeeldingen per product plaatsen. Dit aantal kan niet worden verhoogd.
  1. Ga via SHOP > Products > Products naar de productoverzichtspagina.
  2. Selecteer een product waaraan u een afbeelding wilt toevoegen.
  3. Scroll naar beneden tot u uitkomt bij Images
  4. Klik op Browse files om een afbeelding op uw computer te selecteren. Klik op de gewenste afbeelding om hem toe te voegen. Wilt u meerdere afbeeldingen in dezelfde bestandslocatie toevoegen? Houd dan tijdens de selectie de Ctrl/cmd-toets ingedrukt.
  5. Klik vervolgens op Openen om de geselecteerde afbeelding(en) toe te voegen aan het product.

U kunt afbeelding ook eenvoudig toevoegen door ze te slepen van uw bestanden naar het Drag & Drop-veld.

Voegt u meerdere foto's toe en wilt u de volgorde wijzigen? Klik op de afbeelding die u wilt verplaatsen en sleep deze naar de juiste positie.

Formaat productafbeelding

Onderstaande formaten worden door de themabouwers geadviseerd. Wij raden u aan om zo groot mogelijke afbeeldingen te uploaden en u dus te houden aan het formaat, tot een maximum van 5MB per afbeelding.

Let op! Voor het beste resultaat raden we u aan om afbeeldingen te gebruiken met dezelfde pixelafmetingen als hieronder beschreven, of met dezelfde dimensieratio's.

Template Afmeting
Absolut 1024px x 1024px
Ahead 374px x 374px
amaSEO 1000px x 1000px
Berlin 490px x 490px
Blueprint premium 490px x 490px
Conform 800px x 1024px
DailyDeal 800px x 600px
Department Neem contact op met de ontwikkelaar van het thema
Delta Responsive 800px x 800px
DG Responsive 570px x 665px
Dreamcenter 800px x 1082px
Dresser 440px x 600px
Electronics responsive 600px x 600px
Essentials 709px x 1024px
FashionShop 494px x 299px
Flat Responsive 800px x 1000px
Fusion 800px x 600px
Instijl Media Theme 335px x 335px
Instijl Media Supreme 345px x 345px
Instijl Media Deluxe 335px x 335px.
Justuno Neem contact op met de ontwikkelaar van het thema
Lookz  1000px X 1000px
Megastore Responsive 800px X 800px
New Generation Neem contact op met de ontwikkelaar van het thema
SEOMatic 690px x 250px
SEOnista Neem contact op met de ontwikkelaar van het thema
The Bridge Responsive 450px x 450px
The River Neem contact op met de ontwikkelaar van het thema
Vice 920px x 720px

Afbeelding verwijderen

U kunt afbeeldingen verwijderen door met uw muis over de afbeelding te gaan. Wanneer het menu verschijnt, klikt u vervolgens op het prullenbakicoon om de geselecteerde afbeelding definitief te verwijderen.