Extra kosten instellen voor een betaaloptie [NB]

Het hangt van de payment service provider af of u per betaaloptie extra kosten kunt instellen. Is dit niet mogelijk, dan kunt u alleen extra kosten instellen die op alle opties van toepassing zijn.

Extra kosten instellen voor betaalopties binnen een PSP

1. Ga naar SYSTEM > Settings > Payment settings > Payment methods
  2. Klik op de betaalmethode waar u extra kosten voor in rekening wilt brengen.

3. Klik op de knop Prices per method

4. Er verschijnt een pop-upvenster waar u per geselecteerde betaalmethode extra kosten kunt instellen.

Let op! Verschijnt er een leeg veld, controleer dan of alle gegevens juist zijn ingevuld en u alle betaalmethodeopties geselecteerd heeft.

5. Vink de optie Extra kosten aan. Er verschijnt een invoerveld. Vul hier het bedrag in dat u in rekening wilt brengen.