Productreview bij Lightspeed [NB]

In uw webwinkel kunt u gemakkelijk productreviews verzamelen. Deze worden niet automatisch geplaatst, maar dient u eerst in uw backoffice goed te keuren onder WINKEL > Producten > Reviews.

Reviews aanpassen en goedkeuren

Pas de review aan door op de titel te klikken. U wordt doorgestuurd naar de bewerkingspagina van de review.

• Keur goed - activeer de schakelaar om de review zichtbaar te maken in de webwinkel.
  • Auteur - dit is de naam van de klant die de review heeft geplaatst.
  • Email - het e-mailadres van de geregistreerde klant. Dit veld is leeg als de klant een review geplaatst heeft zonder in te loggen in uw webwinkel.
  • Product - het product waarvoor de review geplaatst is. Mocht de klant een fout hebben gemaakt, dan kunt u het product hier wijzigen.
  • Sterren - hier kunt u de beoordeling van de klant zien aan de hand van het aantal gegeven sterren (op een schaal van één tot vijf)
  • Content - hier staat de tekst die de klant bij de review heeft geschreven.
  • Bekijk product - het product waarvoor de review geplaatst is.
  • Bekijk klant - als de klant de review achter gelaten heeft als geregistreerde klant, dan is de klant hier geselecteerd. U kunt ook zelf een klant toevoegen door op het drop-downmenu te klikken.

Het is mogelijk om een review aan te maken in de backoffice. Ga naar WINKEL > Producten > Reviews in het linker menu en klik rechts bovenin het scherm op: Beoordeling toevoegen. Bovengenoemde velden moeten dan handmatig ingevuld worden. Het is niet mogelijk om een klant toe te voegen aan een review die in de backoffice is gemaakt.