Webwinkel weergave Mobiele apparaten [NB]

Bij SEOshop kunt u de speciale mobiele versie van uw backoffice activeren. Dit kunt u doen via WEBSITE > Design > Mobile commerce in het linker menu van uw backoffice. Activeer de schakelaar naast Activate mobile commerce om de mobiele versie te activeren en uw webwinkel gebruiksvriendelijk voor mobiele apparaten te maken.

Alle thema's in de theme store zijn responsive. Gebruik de mobile commerce alleen als u nog een oud thema gebruikt dat niet responsive is. Twijfelt u of uw thema responsive is? Neem dan contact op met de klantenservice via +31 (0) 20 820 23 91

Let op! Dit betreft alleen smartphones. Vanwege de schermgrootte tonen tablets de normale webwinkel interface.

Responsive

Daarnaast vindt u via WEBSITE > Design > Theme store in het linker menu van de backoffice een aantal responsive designs. De lay-out van deze designs past zich automatisch aan aan de grootte van het scherm, ook bij tablets. De afbeeldingen kunnen afwijken van uw thema.

DESKTOP

MOBIEL

Mobile_5.png Mobile_6.png

Heeft u nog geen responsive thema, dan raden wij u aan zo snel mogelijk over te stappen. Let op! Bij het wisselen van thema komen alle instellingen onder WEBSITE > Design > Theme editor > Theme editor en WEBSITE > Design > Theme editor > Customize te vervallen. Sla deze instellingen en wijzingen dus eerst op voor u een nieuw thema installeert.