Je account instellen

Je kunt je accountinstellingen als volgt wijzigen:

1. Klik op Instellingen > Account.settings-account.png
  2. Klik op Profiel bewerken.edit-profile.png

Profielgegevens

Deze gegevens worden gebruikt wanneer je een ticket bij Lightspeed eCom indient.

• Profielfoto uploaden - je profielfoto, niet openbaar zichtbaar.
  • Voornaam - je voornaam.
  • Achternaam - je achternaam.
  • Geboortedatum - je geboortedatum.
  • E-mailadres - Het e-mailadres waarmee je inlogt wijzigen. Klik op Wijzig om je e-mailadres te wijzigen.
  • Telefoon - je telefoonnummer.
  • Mobiel - je mobiele nummer.

Je kunt in dit gedeelte ook je wachtwoord en multifactorauthenticatie (MFA) beheren. Lees het artikel multifactorauthenticatie voor meer informatie over MFA.

Screenshot

Taal en tijdzone

Stel de standaardtaal van je backoffice en de tijdzone in.

• Taal - de standaardtaal in de backoffice.
  • Tijdzone - je tijdzone.
  • Datumnotatie - je hebt de keuze tussen 12/11/2015, november 12 2015, 12 november 2015.
  • Tijdnotatie - kies tussen 4:00 PM, 16:00.

Sessies

Hier staan de apparaten die op de backoffice van je online winkel zijn ingelogd. Als je een sessie niet herkent, klik je op Trek in om deze te sluiten en de gebruiker van de backoffice af te melden.

Accountinstellingen

• E-mail winkelactiviteiten - activeer deze opties om notificaties te ontvangen van activiteiten in je online winkel, zoals "Bestelling geplaatst", "Bestelling verzonden" of "Klant toegevoegd".
  • E-mail nieuwe bestellingen - activeer deze optie om e-mailnotificaties van nieuwe klantbestellingen te ontvangen.
  • E-mailnotificaties voor afgeronde exports - Activeer deze optie om e-mailnotificaties te ontvangen wanneer een export is voltooid. Dit is vooral handig wanneer je regelmatig veel gegevens exporteert, zodat je verder kunt gaan met andere taken en een melding krijgt zodra de export is voltooid. Dit geldt voor alle exports op het tabblad ToolsExports.

Documenten

Je kunt documenten toevoegen die relevant zijn voor je online winkel, zoals overeenkomsten met leveranciers. Zo voeg je een document toe: klik op Upload bestanden en zoek naar het document dat je wil toevoegen.

Klik op Opslaan zodra je klaar bent met het instellen van je account.