Inzicht in klantenaccounts

Elke consument die een account aanmaakt in de C-Series-winkel ontvangt een verificatielink in hun e-mail. Pas als de verificatie is voltooid, kunnen consumenten inloggen. Je kunt de inhoud van deze verificatiemail aanpassen door de instructies te volgen in ons artikel De inhoud van automatische e-mails bewerken.

Wanneer klanten inloggen op je online winkel en de pagina Mijn account  openen, zien ze hun accountdashboard met een overzicht van recent geplaatste bestellingen en hun accountgegevens.

Vanaf de pagina Mijn account kunnen je klanten tickets versturen, hun account- en adresgegevens wijzigen, en hun winkelwagen en verlanglijst bekijken.

Ze kunnen ook op Mijn bestellingen klikken voor een overzicht van hun bestellingen en de details van individuele bestellingen.

Verlanglijsten

Klanten kunnen items uit je online winkel aan hun verlanglijst toevoegen, zodat ze gemakkelijk bij kunnen houden welke producten ze graag willen hebben. De pagina Mijn verlanglijst is standaard ingeschakeld voor je klanten.

• Klik hier om te lezen hoe je de producten op de verlanglijst van een klant in kunt zien.
  • Klik hier om te lezen hoe je verlanglijsten uitschakelt voor je eCom-winkel.

Klanten kunnen hun verlanglijsten in hun account bekijken door op Mijn verlanglijst te klikken.

Toont een pijl die wijst naar de knop Mijn verlanglijst op de verlanglijstpagina in het klantenaccount.

Ze kunnen ook op een productpagina klikken op Aan verlanglijst toevoegen.

Toont een pijl die wijst naar de knop Toevoegen aan verlanglijstje op de productpagina.