Transip reserved domain foutmelding

De foutmelding Transip reserved domain ontstaat bij het plaatsen van uw link in Facebook. Dit probleem komt alleen voor bij TransIP als uw webwinkel is gekoppeld via een DNS-koppeling.

Bij een domeinnaamregistratie zonder hosting staan er AAAA records die verwijzen naar de "reserved domain" omgeving bij TransIP. Als u een normale link wilt gebruiken bij het delen via Facebook of Twitter, dan dient u deze AAAA records te verwijderen.