Ciao

Ciao is tegenwoordig van LeGuide.com en biedt bezoekers in Duitsland, Groot-Brittannië, Spanje, Italië, Nederland en Zweden productinformatie, consumentenbeoordelingen en prijsvergelijkingen van meer dan 10 miljoen producten in meer dan 20 hoofdcategorieën.

Voor meer inhoudelijke informatie over Ciao en LeGuide.com verwijzen we u naar de website van Ciao Shopping.

De feedlink die u nodig heeft om uw listings op Ciao te activeren kunt u vinden in de backoffice onder Instellingen > WEBSITE-INSTELLINGEN > Feeds > Ciao.