Store locator in mijn webwinkel [NB]

Het is niet standaard mogelijk een store locator in uw webwinkel te zetten. Navigeer via het linker menu van de backoffice naar SYSTEEM > App > App store. Hier vindt u een app genaamd StoreMapper store locator speciaal voor het toevoegen van een store locator. Let op! Deze app is niet gratis.

Liever een eigen Store locator toevoegen? Dan dient u de code van de Store locator te plakken in de HTML–code van een tekst editor of in de template editor. Let op! Doe dit alleen als u voldoende kennis heeft van HTML en CSS.