Gerelateerde producten toevoegen

Verhoog je kansen op upselling door producten te tonen die gerelateerd zijn aan wat er in de winkelwagen van je klant zit. Denk aan accessoires en vergelijkbare producten.

Je hebt een maximum van tien gerelateerde producten. Als je minder dan tien producten hebt, wordt de lijst aangevuld met uitgelichte producten.

Afhankelijk van het door jou gebruikte thema, zijn gerelateerde producten ook zichtbaar op productpagina's.

1. Selecteer Producten in je eCom-beheerder en kies het product waarmee je wilt werken.
  2. In het gedeelte Gerelateerde producten selecteer je Een product toevoegen.
  3. Zoek naar het product dat je wilt toevoegen en selecteer Kiezen.
  4. Als je meerdere gerelateerde producten hebt, kun je de volgorde ervan wijzigen door ze te slepen.

Gerelateerde producten activeren

1. Selecteer Checkout Upselling in je eCom-beheerder.
  2. Schakel in het gedeelte GERELATEERDE PRODUCTEN de schakelaar Gerelateerde producten inschakelen in.
  3. Selecteer Opslaan.