Mail ontvangen bij een nieuwe order

Geeft de notificatie met het aantal weer in de zijbalk wanneer u een nieuwe bestelling krijgt.

Je wordt geïnformeerd over de hoeveelheid niet-bekeken orders via een rood pictogram naast Orders in het hoofdmenu van je eCom-beheerder. Je kunt ook geïnformeerd worden met behulp van een app of per e-mail wanneer nieuwe orders worden ontvangen.

• Om een livestream en notificaties voor nieuwe orders op je mobiele apparaat te ontvangen, moet je de Lightspeed Order Alert-app installeren.
  • Volg deze instructies om een kopie van de orderbevestiging van je klant via jouw e-mailadres of andere e-mailadressen te ontvangen.

Notificaties ontvangen met behulp van de Lightspeed Order Alert-app

Lightspeed Order Alert is een app die je kunt installeren op je Apple of Android-telefoon. Volg de instructies onder Hoe werkt het? in de appbeschrijving in onze App Store. De instructies vinden:

1. Ga in je eCom-beheerder naar Apps.
  2. Zoek naar Lightspeed Order Alert.
  3. Klik op Gratis om de app te openen.
  4. Scrol omlaag in de beschrijving om de instructies onder Hoe werkt het? te vinden.

Een kopie van de orderbevestiging van je klant ontvangen

Voorwaarde:

Een kopie ontvangen via het e-mailadres van je eCom-account:

1. Klik in het linkermenu van de Backoffice op Instellingen.
  2. Klik op Account in de kolom met de titel Algemene instellingen.
  3. Klik op Bewerken, rechtsboven op de pagina.
    Laat de locatie van de Bewerken-knop zien op de Account-overzichtspagina.
  4. In het Accountinstellingen veld, activeert u E-mail nieuwe bestellingen en slaat u uw aanpassingen op.

Een kopie ontvangen via andere e-mailadressen:

1. In het linkermenu van de Backoffice klikt u op Instellingen.
  2. Klik op Geavanceerd onderin de kolom Algemene instellingen.
  3. Voeg e-mailadressen toe in het veld Feedback BCC e-mails onderaan de ACCOUNT & SERVICE sectie.
  4. Klik op Opslaan.

Zorg ervoor dat het sjabloon Orderbevestiging en facturen inhoud bevat

1. Klik in het linkermenu van de Backoffice op Instellingen.
  2. Klik op Notificatie-e-mails.
  3. Klik op Orderbevestiging & facturen.
  4. Controleer of er inhoud staat in het onderwerp en de hoofdtekst. Als er geen inhoud staat, voeg deze zelf toe of gebruik het orderbevestiging & facturen-sjabloonhier. Door inhoud toe te voegen wordt voorkomen dat je uitsluitend facturen kunt sturen na een succesvolle betaling.
  5. Klik op Opslaan.