Pakbon labels printen

U kunt pakbon labels printen door op de order te klikken bij Orders. In het tweede vak wordt de gekozen verzendmethode aangeven. In dit vak kunt u de pakbon uitprinten door op de knop Pakbonnen afdrukken of op het print icoon te klikken.

Labels printen Lightspeed verzendmethode

Naast het printen van pakbon labels per individuele order is het ook mogelijk om pakbon labels te printen in bulkactie.

1. Ga naar Orders
  2. Selecteer alle orders via de checkbox linksboven, of selecteer de gewenste orders door op de checkbox (vakje) naast de order te klikken.

3. Klik linksboven op Bulk acties.
  4. Selecteer nu Print verzendlabels.

5. U ontvangt een mail met daarin de labels.
Het printen in bulkactie is alleen mogelijk als er gebruik is gemaakt van een verzendmethode die aangemaakt is onder Instellingen > SHOPINSTELLINGEN > Verzendmethoden. Bij integraties zoals Post NL is dit niet mogelijk.

Labels printen integratie

1. Ga in het linker menu naar Orders
  2. Open de order waarvan u het label wilt printen
  3. Klik bij de verzending op Print labels. De naam van deze knop kan afwijken per integratie.