Keurmerken toevoegen

Je kunt keurmerken toevoegen aan je online winkel. Keurmerken laten zien dat je online winkel voldoet aan de algemene geldende eisen voor online winkels. Dit draagt bij aan de betrouwbaarheid van je online winkel.

Voordat je officieel het recht hebt om een keurmerk te plaatsen, moet je online winkel aan de criteria van het keurmerk voldoen. De criteria kunnen per keurmerk verschillen. Neem contact op met de organisatie van het keurmerk voor meer informatie.

Een keurmerk toevoegen

1. In het linkermenu van de backoffice ga je naar Tools > Bestanden.
  2. Upload de afbeelding van het keurmerk door op Upload bestanden boven in het scherm te klikken.

3. Zoek het bestand dat je wilt toevoegen, selecteer het en klik vervolgens op Openen om het toe te voegen.
  4. Kopieer de URL.
  5. Ga in het linkermenu naar Design > Keurmerken.
  6. Klik bovenaan het scherm op Keurmerk toevoegen.

• Naam: vul hier de naam van het keurmerk in.
    • Afbeeldings-URL: plak de URL die je hebt gekopieerd.

LET OP: Gebruik je een externe link, controleer dan of deze begint met https://.

• Link URL: voer de URL in van de website van het keurmerk, van een pagina in je online winkel met informatie over het keurmerk, of laat dit veld leeg. Dan wordt het keurmerk weergegeven zonder link.
    • Openen in nieuw venster?: vink dit aan als je wilt dat de pagina waar je naartoe linkt in een nieuw tabblad wordt geopend. Bezoekers verlaten je online winkel wanneer zij op het keurmerk klikken.
  7. Klik op Opslaan.
Keurmerken zijn niet geïntegreerd in alle thema's. Het thema Exclusive geeft bijvoorbeeld geen keurmerken weer die in Retail POS zijn aangemaakt. Lees ons artikel Een (nieuw) thema kiezenvoor meer informatie over thema's.