Cadeauverpakking toevoegen aan de checkout

Je kunt cadeauverpakking voor producten configureren. Een cadeauverpakking is een toegevoegde waarde voor feestdagen, verjaardagen en andere gelegenheden.

Met deze instructies kunnen je klanten alleen vanuit de winkelwagen een cadeauverpakking toevoegen. Cadeauverpakking wordt niet rechtstreeks binnen de checkout als optie weergegeven.

1. Selecteer Producten in je eCom-beheerder.
  2. Selecteer Product toevoegen, rechts bovenaan het scherm. Als er geen knop Product toevoegen is, is je eCom-winkel wellicht verbonden met een Retail-voorraad. Als dat het geval is, maak je je cadeauverpakkingsitem aan in je Retail-account.
  3. Voer een naam, beschrijving en prijs in. Voer bijvoorbeeld Cadeauverpakking voor de feestdagen in in het veld Titel en de prijs die je klanten moeten betalen voor de cadeauverpakking in het veld Prijs (bijvoorbeeld 1,00). Als je gratis cadeauverpakking aanbiedt, laat je het veld Prijs op 0,00 staan.

4. Stel de Zichtbaarheid in op Altijd zichtbaar.
  5. Voer andere gegevens in zoals je doet met een normaal product en selecteer Opslaan.
  6. Om het product Cadeauverpakking als optie in je winkelwagen weer te geven, stel je upselling in en voeg je het te vermelden product toe. Zodra je dit hebt afgerond, wordt cadeauverpakking voor alle orders zichtbaar voor je klanten in de winkelwagen.
  7. Er wordt aanbevolen om de ervaring te verifiëren door je checkout te testen.